Greenwich Village Apartment

This was our third project for this patron of the arts, in as many different apartments.  In this Greenwich Village apartment, the main living areas form a continuous gallery for her impressive art collection.

The kitchen also reads like an object at an exhibit:  a box of blue ash and translucent glass displayed in the corner of the lofty space.  A canopy of steel vines and Flavinesque light tubes defines the entry.

Meanwhile, storage, coat closet, and a wet bar hide behind floor-to-ceiling white ash doors.  And finally, a sliding wall closes off her home office.

Project Info

Location
Greenwich Village, Manhattan
Size
1,500 s.f.
Year Complete
2005
 
 
General Contractor
Hamilton Renovation
Expediter
Jeffrey Wittenstein
Photographer
Catherine Tighe
greenwich village apartment gallery and living room