Budd Lake Offices

Moving to a larger suite within their office park, this private investment management firm wanted more than the bland, suburban offices they’d found.  So we stripped away the dated 80’s build-out.  Then in place of the overwrought sheetrock and complicated curves, we created a clear, open plan.  Glass partitions ensure every space sees daylight while fostering team communication.  In the conference rooms and library, wood floors and ceilings add warmth.  Elsewhere, new furniture and lighting bring vibrant color and modern chic.  The spacious pantry makes a welcoming place to gather for breaks.  The suite is now both comfortable for staff and inviting for guests.

Project Info

Location
Budd Lake, NJ
Size
3,000 S.F.
Year Complete
2020
 
 
General Contractor
Paul Prescott
Photographer
Jason Schmidt