Brooklyn Heights Row House

Though it’s only a partial renovation, it changed the tenor of the entire row house.  We limited our focus to the living room, master suite, mudroom, and bathrooms, but the effects ripple outwards.

A grand new opening to the stair doubles the width of the living room.  The mudroom combines mod wallpaper with sleek built-ins.  Likewise, in the bathrooms, bold patterns and textures play against crisp detailing.

The heart of the master suite is a long, minimalist dressing room in high-gloss white.  The master bedroom anchors one end, and a private lounge the other.  The walls of the walk-in shower are Moroccan plaster.

 

Project Info

Location
Brooklyn Heights, Brooklyn, NY
Size
5600 SF
Year Complete
2017
 
 
General Contractor
Dynamic Reconstruction
Structural Engineer
Angelos Georgopoulos
Expediter
CODE LLC
Photographer
Jason Schmidt