BROOKLYN HEIGHTS ROW HOUSE

Though only a partial renovation, the work changed the tenor of the entire row house. We limited our focus to the living room, master suite, mudroom, and bathrooms, but the effects ripple outwards.

A grand new opening to the stair doubles the width of the living room. The mudroom combines mod wallpaper with sleek built-ins. Likewise, in the bathrooms, bold patterns and textures play against crisp detailing.

The heart of the master suite is a long, minimalist dressing room in high-gloss white. The master bedroom anchors one end, and a private lounge the other. The walls of the walk-in shower are Moroccan plaster.

PROJECT INFO
Location
Prospect Heights, Brooklyn
Size
5600 SF
Year Completed
2017
General Contractor
Dynamic Reconstruction.
Structural Engineer
Angelos Georgopoulos
Expediter
CODE LLC
Photographer
Jason Schmidt