Delson or Sherman Architects PC

GREENWOOD STUDIOS

This building had been a sweat shop, and it showed.  The interior was dark and cluttered, with a few small windows punched through the facades.

To make the most of the tiny budget, the Brooklyn architects cut giant windows into the outer walls.  This one upgrade took the building from messy to monumental.  Now, the once dark interiors have expansive views of Greenwood Cemetery and the harbor beyond.  And broad squares of sunlight wash over floors of polished concrete and maple plywood sliced into planks.  The once squalid cave now serves as airy design studios.

 

PROJECT INFO

Location                                      Greenwood Heights, Brooklyn

Size                                               2500 s.f.

Year Complete                         2016

General Contractor               All Dimension Construction

Structural Engineer               Angelos Georgopoulos, PC

Expediter                                  J. Callahan Consulting

soho1
soho1
soho1
soho1
soho1
soho1
Slide
soho1
soho1
soho1
soho1
previous arrow
next arrow